Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مردم زلزله زده بخش قطور شهرستان خوی با وجود اخبار مکرر هلال احمر و مسئولان مربوطه، همچنان در انتظار چادر و اقلام اساسی و اولیه هستند. ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خوی، با وجود ادعاهای مسئولان محلی و ارائه آمارهای مختلف از کمک به مردم زلزله زده خوی، اما گزارش‌های میدانی و گفت‌وگو با مردم داستانی کاملا متفاوت با سخنان مسئولان به ما ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختمان شهرداری قطور تخریب شده و در بخشداری هم هیچ‌کس نیست

در نخستین گام ورود به این شهر به سراغ بخش‌داری قطور رفتیم، اما با صحنه‌ای عجیب مواجه شدیم، با وجود باز بودن بخشداری، هیچ فردی در آن نبود و به غیر از آبدارخانه و سرویس بهداشتی، تمامی درب تمامی اتاق‌ها بسته بود.

در گام بعدی به سراغ شهرداری رفتیم که با ساختمانی نیمه تخریب شده مواجه شدیم که دربش بسته بود و شیشه‌های ساختمان آن کاملا فرو ریخته بود و پس از پرس‌جو با افراد بومی حاضر در این منطقه، گفتند که ساختمان شهرداری دچار تلفات شده و از ترس پس‌لرزه‌های احتمالی و تخریب، شهرداری را تخلیه کرده‌اند.

آذربایجان‌غربی| گروه‌های جهادی از امروز به منطقه زلزله‌زده قطور خوی اعزام می‌شوندمعاون استاندار آذربایجان غربی: نیازهای اولیه در منطقه زلزله‌زده قطور خوی تامین شدزلزله لافت خسارتی به دنبال نداشت

در منطقه گوشی همراه به سختی آنتن می‌دهد و اینترنت هم کاملا قطع است و همین مسئله سبب شده تا هیچ‌کس اطلاعات صحیحی از مشکلات مردم زلزله‌زده نداشته باشند و به آمارهای یک‌طرفه اکتفا کنند در حالی که واقعا فاجعه عمیق‌تر از این حرف‌ها بوده و کافی است یک لحظه این صحنه را تصور کنید که همراه خانواده در کنار برف‌های یخ زده زیر پتو و در چادرهای نایلونی و کیسه‌ای دام و طیورتان هستند و هر لحظه گرگ‌ها در کنارتان پرسه می‌زنند!

مردم به عدم توزیع چادر اعتراض دارند

یکی از اهالی که ساختمانش از همه جهت ترک برداشته و هر آن احتمال تخریب صد‌درصدی می‌رود می‌گوید: دو تا زلزله بسیار شدید آمده، یکی صبح و یکی هم عصر و با نیروهای هلال احمر تماس گرفتند که با 10-20 تا چادر آمدند و یک چرخی در روستا زدند و با چادرهایشان رفتند بدون اینکه به کسی کمک کنند.

وی می افزاید: میزان خسارتی که به ما زده شده بسیار بالا است و به‌دلیل نا‌ امن بودن ساختمان‌ها، به خدا در این زمستان چادر هم نداشتیم و تا این لحظه  در حیاط بیرون بودیم.

یکی دیگر از اهالی با دیدن ما، سریع خودش را به سمت ما می رساند و از ما دعوت می‌کند تا از او در چادرش فیلمبرداری کنیم تا همه مردم متوجه بشوند که مردم قطور خوی در این روزهای سرد، بدون هیچ کمکی با کمترین امکانات و وسایل گرمایشی شب را سحر می‌کنند و وجود کودکان به خصوص کودکان زیر دو سال مشکل را دو چندان می‌کند.

امکان اسکان در ساختمان‌های نیمه تخریب شده وجود ندارد

فرد دیگری ما را دعوت می‌کند تا از منزلش تصویربرداری کنیم و بیان می‌کند: ساختمان کاملا تخریب شده و قسمت‌های تخریب نشده هم به‌شدت ناامن هستند و هر آن احتمال سقوط وجود دارد، اگر شما حاضرین در زیر این سقف بخوابید، ماهم حاضریم!

وی  اظهار می‌دارد: شب بسیار سرد است و به سختی تحمل می‌کنیم و این سوای از تلفات سنگین مالی است که به ما وارد شده و علاوه بر ساختمان، کارگاه فرش‌بافی ما نیز خراب شده و بدتر از همه این‌که دو تا از گاوهایمان هم در اثر زلزله تلف شدند و چون درب طویله قفل شده، حتی نمی‌توانیم آن‌ها را بیرون بیاوریم.

گزارش از مرتضی محمد صادقی

انتهای پیام/7548/ی

R7548/P/S6,48/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زلزله زده تخریب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد

احد وظیفه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای سال زراعی تاکنون مجموع بارش های کشور نسبت به دوره نرمال ۱۳ تا ۱۴ درصد کمتر است.

به گفته او، علی رغم شرایط مساعد بارش نسبت به دوره نرمال، اما در استان های قزوین، البرز، تهران و خراسان رضوی بیشترین کم بارشی را داریم.

وظیفه ادامه داد: در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان برداشت غلات در جریان است، از این رو به سبب بارش های سیل آسا به کشاورزان توصیه می شود که نسبت به انتقال غلات به انبارها اقدام کنند.

رئیس مرکز خشکسالی افزود: کشاورزان با مراجعه به کارشناسان اقدامات داشت را انجام دهند که بهترین خروجی را داشته باشند.

به گفته او، با توجه به کاهش منابع آبی ناشی از برداشت بی رویه سفره های زیرزمینی به کشاورزان توصیه می شود که در روزهای بارندگی یک تا ۲ نوبت آبیاری را به تاخیر بیندازند که این امر می تواند کمکی به آبیاری هر منطقه باشد‌.

این مقام مسئول افزود: با توجه به بارش های اخیر در حوزه غرب و جنوب غرب، بخشی از کم بارشی های اخیر در حوزه کشاورزی جبران شد.

وظیفه گفت: با توجه به کاهش بارش و بحران آب در برخی مناطق از جمله تهران، سمنان و خراسان رضوی، مدیریت آب شرب، صنعت و کشاورزی باید در دستور کار قرار بگیرد چراکه مدیریت آب شرب در این مناطق ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • (ویدئو) سیل و فروریختن یک سد در جنوب برزیل
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد